PSRM

23 aprilie 2020

Zinaida Greceanîi a felicitat angajații din domeniile biblioteconomic, al drepturilor de autor cu ocazia sărbătorii profesionale

Astăzi este marcată Ziua internațională a cărții și a drepturilor de autor, precum și Ziua bibliotecarului în Republica Moldova.

Cu acest prilej, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, a adresat tuturor angajaților din domeniile biblioteconomic, al drepturilor de autor, dar și din domeniile conexe felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale și mulțumiri pentru munca depusă în păstrarea și propagarea valorilor intelectuale.

Chiar și în situația stării de urgență numeroase biblioteci rămân deschise pentru cititori, oferind servicii la distanță.

Apreciem munca angajaților din domeniu, dovadă servind și măsurile de susținere materială a bibliotecarilor, cărora statul le-a majorat salariul începând cu 1 ianuarie anul curent.

Dragi bibliotecari, de Ziua Dvs. profesională vă doresc utilizatori fideli, fond de carte bogat, succese profesionale și multă sănătate. Iar cititorilor le doresc să profite de  posibilitățile nemărginite de creștere intelectuală și spirituală pe care cărțile ni le oferă cu generozitate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă