PSRM

18 februarie 2018

Zinaida Greceanîi a făcut totalurile Zilelor de informare a cetăţenilor

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a mulțumit echipei Partidului Socialiștilor pentru desfășurarea Zilelor de informare politică a cetățenilor, în perioada 17-18 februarie.

Zinaida Greceanîi a menţionat că aceste zile au fost dedicate activităţilor de informare a cetăţenilor cu privire la particularităţile şi avantajele formei prezidenţiale de guvernămînt în Republica Moldova.

Preşedintele PSRM a subliniat că actualul sistem de conducere a ţării împiedică reacţionarea operativă şi eficientă la problemele ce apar în ţară. În ultimii 9 ani de guvernare a şirului interminabil de Alianţe, politica s-a transformat în haos. Parlamentul şi Guvernul activează în exclusivitate în interesele propriilor partide.  În ţară lipseşte un „gospodar”, gata să-şi asume întreaga răspundere pentru situaţia creată. Consolidarea împuternicirilor Preşedintelui ales de popor va contribui la schimbarea situaţiei.

La 17 şi 18 februarie, reprezentanţii PSRM au continuat colectarea semnăturilor în susținerea republicii prezidenţiale. În viitorul apropiat vor fi prezentate rezultatele activităţii desfăşurate de socialişti pe această dimensiune.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă