PSRM

29 mai 2018

Zinaida Greceanîi a desfășurat un șir de întrevederi cu cetățenii care s-au adresat cu probleme personale

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a desfășurat în ziua de 29 mai un șir de întrevederi cu cetățenii care s-au adresat cu probleme personale. La sediul PSRM au venit să vorbească despre problemele sale locuitori ai Chișinăului, cît și cetățeni din alte localități ale republicii.

În timpul întrevederii cu cetățenii au fost discutate diverse probleme care îi preocupă pe aceștia. În special, este vorba despre suținerea micului business din sate, despre suma compensațiilor acordate celor deportați, îmbunătățirea condițiilor de trai, recalcularea pensiilor și accesibilitatea la serviciile medicale,  necesitatea susținerii familiilor cu copii, unde unul sau ambii părinți sunt cu dizabilități.

”Trebuie menționat că, oamenii apelează la Partidul Socialiștilor, atunci cînd deja nu mai au nici o speranță și nu au la cine să se adreseze după ajutor. Noi îi ascultăm pe toți și depunem tot efortul pentru a-i ajuta  în limita posibilităților. La procesul de soluționare a problemelor cetățenilor se implică juriști, consilieri municipali, deputați”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă