PSRM

15 ianuarie 2020

Zinaida Greceanîi a depus flori la busturile lui Mihai Eminescu și Grigore Vieru

Chișinău, 15 ianuarie 2020 – Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi, împreună cu șeful statului Igor Dodon și cu membri ai Guvernului au depus, în dimineața zilei de astăzi, flori la busturile lui Mihai Eminescu și al lui Grigore Vieru de pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică ”Ștefan cel Mare și Sfînt”.

În acest mod înalții oficiali au consemnat Ziua Națională a Culturii marcată pe 15 ianuarie cînd s-a născut poetul Mihai Eminescu, precum și l-au comemorat pe poetul Grigore Vieru în ajunul Zilei comemorării sale care este marcată pe 18 ianuarie.

Cu prilejul Zilei Naționale a Culturii, speakerul a adresat un mesaj în care a adus cuvinte de recunoștință oamenilor de cultură pentru contribuția la consolidarea, dezvoltarea și promovarea valorilor culturale bogate ale poporului nostru. De asemenea, Zinaida Greceanîi a menționat că sunt demne de toată admirația personalitățile artistice și oamenii simpli care contribuie la păstrarea și dezvoltarea continuă a diversității culturale.

”Multiculturalismul este distinct pentru țara noastră, ne face mai uniți, mai puternici și mai încrezători în viitorul Republicii Moldova” se arată în mesajul Președintelui Parlamentului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă