PSRM

19 octombrie 2018

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Președintele UIP Gabriela Cuevas Barron

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere, în ziua de 18 octombrie, cu Președintele Uniunii Interparlamentare Gabriela Cuevas Barron, în cadrul celei de-a 139-a Adunări a Uniunii Interparlamentare, care a avut loc în perioada 14-18 octombrie, la Geneva.

În primul rînd, Gabriela Cuevas Barron a felicitat-o pe Zinaida Greceanîi cu faptul că a fost aleasă, pe 16 octombrie, în funcția de coordonator al grupului geopolitic ”Euroasia” a Uniunii Interparlamentare și i-a urat succese.

În timpul discuțiilor, părțile au analizat rezultatele participării delegației din Republica Moldova, condusă de către Zinaida Greceanîi, la lucrările celei de-a 139-a Adunări a Uniunii Interparlamentare, subiecte ce țin de cooperarea interparlamentară și o colaborarea mai strînsă dintre UIP și Parlamentul RM.

De asemenea, Zinaida Greceanîi și Gabriela Cuevas Barron au discutat unele detalii privind vizita planificată pentru anul viitor a Președintelui Uniunii Interparlamentare în Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă