PSRM

20 noiembrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu președintele Majilis, Parlamentul Republicii Kazahstan

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Nurlan Nigmatulin, președintele Majilis, Parlamentul Republicii Kazahstan, în marja Adunării Interparlamentare a Țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI) care se desfășoară la Sankt Petersburg.

Oficialii au discutat despre organizarea unor forumuri investiționale moldo-kazahe și au stabilit începerea colaborării la nivel de parlamente pentru organizarea platformelor de cooperare comercial-economică.

De asemenea, părțile au discutat situația social-politică din cele două țări și au reiterat necesitatea intensificării dialogului interparlamentar. Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru invitația la Forumul Președinților de Parlament din țările Euroasiatice ”Eurasia mare: Dialog. Încredere. Parteneriat”, care s-a desfășurat în perioada 23-24 septembrie în Nur-Sultan.

Președintele Parlamentului Republicii Kazahstan a acceptat invitația președintelui Parlamentului Republicii Moldova de a vizita țara noastră anul viitor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă