PSRM

27 august 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu participanții la Programul DOR ”Diasporă. Origini. Reveniri”

Parlamentul a găzduit, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, vizita celor 120 de copii și tineri, participanți la Programul DOR ”Diasporă. Origini. Reveniri”. Copiii au fost salutați de Președintele Parlamentului RM, Zinaida Greceanîi, care a discutat cu ei și a participat la un tur al clădirii.

”Bine ați revenit acasă, locul de unde au plecat părinții voștri în lume și unde sperăm că veți reveni, dacă veți dori. Țara vă așteaptă, oriunde ați fi acum!”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Totodată, speakerul le-a urat copiilor noi succese și forțe pentru a contribui, împreună cu părinții, la modernizarea țării.

Este al treilea an consecutiv, cînd Parlamentul găzduiește Programul DOR, organizat anual, în luna august. În acest an, Programul DOR se desfășoară în perioada 19-28 august și întrunește 120 de copii din 22 de țări. Scopul taberei este de a oferi șansa copiilor și tinerilor din diasporă de a-și vizita țara de origine, de a cunoaște valorile și tradițiile naționale, de a lega prietenii, fiind un loc de întîlnire a diferitor culturi, datorită mediului divers din care revin.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă