PSRM

06 decembrie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu oficiali ai Curții Europene de Audit și instituțiilor de audit supreme din mai multe state

Președintele Parlamentului Republicii Moldova a avut astăzi, o întrevedere cu Delegația Curții Europene de Audit și instituțiilor de audit supreme din Letonia, Polonia, România, Suedia și Turcia, care se află în țara noastră cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a Curții de Conturi a Republicii Moldova.

Oaspeții au apreciat înalt relațiile de cooperare dintre Curtea de Conturi a Republicii Moldova și Parlamentul țării și au menționat că acest parteneriat este un exemplu de bune practici în regiune.

Speakerul a mulțumit pentru aprecieri și, cu acest prilej, a dat asigurări că forul legislativ va dezvolta și pe viitor relații de colaborare eficiente cu această instituție care are rolul nu doar de monitorizare eficientă a gestionării banilor publici, ci și de creștere a culturii utilizării corecte a acestora.

De asemenea, Zinaida Greceanîi a salutat colaborarea Curții de Conturi a Republicii Moldova cu instituții similare de peste hotare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă