PSRM

12 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Polone

Subiecte de pe agenda bilaterală moldo-poloneză, inclusiv pe dimensiunea parlamentară , precum și teme actuale legate de Parteneriatul Estic au fost discutate de președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la întrevederea cu Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Polone, Jacek Czaputowicz, care se află într-o vizită în țara noastră.

Președintele Parlamentului a mulțumit Poloniei pentru sprijin și a reiterat determinarea guvernării de a promova reforme în beneficiul oamenilor, de a lupta cu corupția și de a restabili relațiile pragmatice cu partenerii de dezvoltare și de a susține o politică externă echilibrată. Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru sprijinul financiar acordat țării, punctînd noi oportunități de colaborare care pot fi dezvoltate în continuare.

Oficialii au menționat caracterul dinamic de dezvoltare a colaborării inter-parlamentare, menționînd disponibilitatea organizării unei noi ședințe a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și a Republicii Polone. Copreședintele Adunării din partea Parlamentului Republicii Moldova, Oleg Lipskii, a salutat oficialii în poloneză și a mulțumit pentru deschidere colegilor, optînd pentru intensificarea dialogului în beneficiul ambelor popoare.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă