PSRM

30 iunie 2017

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Delegația Partidului Justiție și Dezvoltare din Turcia

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a avut astăzi, 30 iunie, o întrevedere cu delegația Partidului Justiție și Dezvoltare din Turcia, din componența căreia fac parte deputații Huseyin Bürge, Hakan Çavuşoğlu şi Mehmet Altay. Delegația se află în Republica Moldova la invitația PSRM pentru a participa la evenimentele dedicate împlinirii a 20 de ani de la fondarea partidului.

Părțile au convenit să dezvolte și să consolideze cooperarea interpartinică și interparlamentară și să facă un schimb de experiență. Reamintim că, pe data de 5 mai, la Chișinău a fost semnat Acordul de cooperare între Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Justiției și Dezvoltării din Turcia, condus de  Președintele țării Recep Tayyip Erdogan.

Astăzi aavut loc și întrevederea Republicii Moldova, Igor Dodon cu delegația Turciei. Igor Dodon  menționat că sprijină politica promovată de Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, în vederea edificării unui stat puternic şi suveran, subliniind că va fi bucuros ca pînă la finele anului curent șeful statului turc să efectueze o vizită oficială în țara noastră.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă