PSRM

10 iunie 2020

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova

Chișinău, 10 iunie 2020 – Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere, astăzi, cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereсk J. Hogan.

În discuție au fost abordate subiecte de actualitate, inclusiv reformele demarate în diverse domenii,  activitatea parlamentară și agenda legislativă, în contextul depășirii regimului de autoizolare a deputaților.

Președintele Parlamentului a menționat că majoritatea comisiilor parlamentare permanente s-au întrunit astăzi în ședințe, în după-ameaza zilei se va convoca Biroul permanent pentru a decide subiectele care urmează a fi examinate la următoarea ședință, planificată pentru ziua de mîine.

Potrivit speakerului, un proiect important care urmează a fi examinat este cel cu privire la organizațiile necomerciale.

Ambasadorul Dereсk J. Hogan s-a referit la aspecte legate de agenda relațiilor bilaterale, precum și s-a interesat de situația epidemiologică privind confirmarea de infectare cu virusul COVID-19 a deputaților și angajaților Secretariatului Parlamentului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă