PSRM

01 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj dedicat Zilei Internaționale a oamenilor în etate

Președintele Parlamentului RM, Zinaida Greceanîi s-a adresat astăzi cu un mesaj dedicate Zilei Internaționale a oamenilor în etate.

Ea a menționat că în ultimii ani se vorbește mult despre nevoia de echilibru în societate, dar foarte puțin despre dialogul dintre generații.

“De ziua Internațională a oamenilor în etate fac apel pentru solidaritate. Inițiativele și proiectele inovatoare, promovate de tineri, au nevoie de experiența și înțelepciunea care vine cu vîrsta. Sunt ferm convinsă că numai împreună putem atinge rezultate bune. Vă îndemn să continuați să rămîneți activi, să faceți lucruri care vă aduc satisfacție și vă mențin în formă”, a scris Zinaida Greceanîi.

Ea a dat asigurări că politicile sociale în Republica Moldova vor fi ajustate necesităților reale în regim prioritar.

“Avem mult de lucrat pentru ca asistența medicală, ajutorul social și pensiile să fie pe măsura așteptărilor Dvs. Cunoaștem problemele, știm care este soluția și suntem conștienți că nu avem timp să mai amînăm, deoarece ani de-a rîndul mai mult s-a vorbit decît s-a făcut.

Țara noastră are nevoie de oameni cu experiență. Iar oamenii în vîrstă au nevoie de mai multă securitate socială și un standard de viață adecvat aportului pe care l-au avut de-a lungul timpului. O viața demnă pentru toți locuitorii țării, solidaritatea între generații și un trai decent sunt prioritățile noastre.

Multă sănătate, energie și implicare în continuare. Permiteți-mi să vă adresez înalte aprecieri pentru munca cu abnegație și contribuția semnificativă la edificarea și prosperarea țării noastre. Vă mulțumesc pentru omenie, grijă și curaj. Din tot sufletul vă doresc să vă bucurați de dragostea oamenilor apropiați, de respectul celor din jur, de mulți ani cu sănătate, pace și linişte!”, a scris președintele Parlamentului RM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă