PSRM

04 februarie 2017

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare preşedintelui Dumei de Stat a FR

Astăzi, 4 februarie, preşedintele Partidului Socialiştilor din RM, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare preşedintelui Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, Veaceslav Volodin, cu prilejul zilei de naştere:

„Stimate domnule Veaceslav Volodin!

Vă rog să primiţi cele mai calde şi sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere, din partea mea personal şi din numele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova!

Vă cunoaştem drept un lider politic din Federația Rusă care contribuie la fortificarea statului, la perfecţionarea cadrului său legislativ, la consolidarea forţelor patriotice, la dezvoltarea parlamentarismului şi a sistemului de guvernare în interesele cetăţenilor ţării.  

Vă suntem recunoscători pentru contribuţia în dezvoltarea relaţiilor interparlamentare între organele legislative ale Federaţiei Ruse şi ale Republicii Moldova, pentru organizarea vizitei şi participării fracţiunii parlamentare a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova la Întîlnirile de Crăciun din Duma de Stat.

Vă dorim multă sănătate, bunăstare, succese în realizarea scopurilor pe care Vi le propuneţi şi în realizarea tuturor planurilor!

Zinaida Greceanîi

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă