PSRM

30 octombrie 2020

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare actualilor și foștilor angajați ai postului de radio „Radio Moldova” cu ocazia aniversării

Președintele Parlamentului, Președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare actualilor și foștilor angajați ai postului de radio „Radio Moldova” cu ocazia aniversării:

– Acum 90 de ani, se crea Radiodifuziunea Republicii Autonome Sovietice Socialiste Moldoveneşti – primul post de radio în Moldova. În cele nouă decenii, instituția și-a valorificat constant potențialul, și-a diversificat produsele, în arhiva sa sonoră fiind depozitate mai bine de 120 de mii de înregistrări.

În spatele acestor cifre stau oameni talentați și entuziasmați – crainici, redactori și reporteri, regizori de sunet, tehnicieni – toți cei care și-au legat soarta de radio și pentru care ”Radio Moldova” a devenit a doua casă.

Felicit actualii și foștii angajați ai Postului de radio cu ocazia acestei frumoase aniversări. În numele sutelor de mii de ascultători din toată Republica Moldova și de peste hotarele țării, le mulțumesc pentru programul diversificat și inspirat și le doresc în continuare ascultători fideli și audiență maximă. Să aveți multă sănătate, fericire personală și bunăstare!

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă