PSRM

05 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat felicitări lucrătorilor din învățămînt cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a adresat felicitări cordiale lucrătorilor din învățămînt și veteranilor activității pedagogice cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului!

“Astăzi avem oportunitatea să vă spunem cît de înalt apreciem activitatea Dumneavostră și să Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți, cu dăruire de sine, neobosit și discret și pentru că ne-ați ajutat pe noi și ajutați noile generații nu doar să dobîndească cunoștințe, ci și să se adapteze într-o lume care se transformă într-un ritm rapid.

Munca dumneavoastră depășește domeniul educațional – de cele mai dese ori sunteți și pedagogi, și manageri, și asistenți sociali, asumîndu-vă cîteodată chiar și rolul de părinți sau de bunei. Meritați respectul nostru profund și admirație pentru că reușiți, în condiții deloc simple, să vă aduceți aportul inestimabil la educarea tinerei generații.

Urmărim cu bucurie că, într-o lume bazată pe cunoaștere, profesia Dumneavostră a devenit una dintre cele mai importante. Profesorul și educatorul își recapătă încrederea și respectul de altă dată, iar responsabilitatea politicienilor este de a încuraja acest proces și de a Vă crea condiții de muncă necesare. Împreună, vom rezolva sarcinile viitorului, asigurînd o viață decentă și un cadru cît mai prielnic de activitate pentru profesori, educatori și pentru toți lucrătorii din domeniu.

Vă doresc sănătate, succese, apreciere și recunoștință pentru munca desfășurată, putere și susținere din partea celor dragi!”, a menționat Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă