PSRM

27 iunie 2021

Igor Dodon, la Ștefan Vodă: Am simțit un sprijin important din partea oamenilor pentru programul nostru electoral

Sala Casei de cultură din Ștefan Vodă a fost neîncăpătoare astăzi pentru toți doritorii care au venit la întâlnirea pe care a organizat-o blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. La întrevedere a participat liderul PSRM Igor Dodon împreună cu Bogdan Țîrdea și Constantin Starîș.

“Cetățenii nu sunt indiferenți față de situația actuală și doresc o îmbunătățire a acesteia.

Am simțit un sprijin important din partea oamenilor pentru programul nostru electoral, care are drept scop creșterea nivelului vieții, inclusiv a oamenilor din mediul rural”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

De asemenea, interlocutorii au vorbit despre proiectele realizate în raion cu susținerea fracțiunii parlamentare a PSRM, cum ar fi reabilitarea a circa 20 km de drum în raionul Ștefan Vodă, și alocarea pentru anul 2021 a peste 5 milioane de lei pentru diverse proiecte: iluminarea stradală din localitățile Olănești și Carahasani, schimbarea turnului de apă din Brezoaia, renovarea și dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare a școlilor și grădinițelor de copii din raion etc.

Igor Dodon a îndemnat cetățenii să participe la alegeri pe data de 11 iulie și să voteze pentru echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, să voteze pentru un viitor sigur și prosper pentru Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă