PSRM

09 mai 2019

Aproximativ 60 mii de persoane participă la Marșul “Regimentul Nemuritor” din Chișinău

Astăzi, 9 mai, în Chișinău, se desfășoară Marșul “Regimentul Nemuritor”. Participanții mărșăluiesc pe străzile centrale ale orașului – de la Arcul de Triumf, din Piața Marii Adunări Naționale, pînă la Complexul Memorial “Eternitate”.

Conform datelor preliminare, la marș participă aproximativ 60 de mii de persoane. Cei mai mulți dintre ei, și nu numai locuitorii din Chișinău, ci și oaspeții capitalei, poartă în mîină portretele rudelor – participanți la Marele Război pentru Apărarea Patriei.

În fruntea coloanei se află Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, deputați. Separat, în automobile retro, se plimbă veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

Participanții vor continua Marșul “Regimentul Nemuritor” pînă la Complexul Memorial “Eternitate”, unde va avea loc ceremonia de depunere a florilor la Flacăra Eternă și mormintele eroilor căzuți.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă