PSRM

21 iunie 2022

Vladimir Odnostalco: De dirijor depinde, cum va cânta orchestra

De dirijor depinde, cum va cânta orchestra, așa cum și situația din țară depinde de conducere. Este opinia pe care deputatul socialist Vladimir Odnostalco și-a expus-o în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”.

Deputatul a remarcat că a trecut deja aproape un an de când PAS a venit la guvernare și s-a format guvernul – „e timpul să culegem roadele, e timpul să evaluăm rezultatele”.

„Dacă acum un an adversarul meu (al doilea participant în program – deputatul PAS, Virgiliu Pîslariuc, red.) spunea că țara este în comă clinică, atunci astăzi ea e pe moarte. Este nu doar opinia mea, ci și a celor cu care comunicăm – reprezentanții raioanelor, fermierii, inginerii, profesorii, medicii, care cu adevărat sperau că vor veni vremuri bune.

Îl voi cita pe un clasic – deputatul Dumitru Alaiba, care spunea în timp ce se afla în opoziție: „când vom fi noi la putere, de vină va fi nu opoziția, nu societatea civilă, nu oamenii onești, ci doar guvernul, doar autoritățile vor fi de vină.”

Astăzi, reprezentanții puterii spun că situația nu depinde de ei. În realitate, responsabilitatea le revine anume lor – de dirijor depinde cum va cânta orchestra.”

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă