PSRM

11 august 2021

Vladimir Odnostalco: PAS percepe statul ca pe un ONG finanțat din exterior

În scurt timp vom fi martori la cum toate instituțiile statului vor fi subordonate PAS și vor lucra doar în interesul acestui partid. Reacția a fost expusă de deputatul socialist, Vladimir Odnostalco, după ce majoritatea parlamentară a inițiat un proiect de lege prin care se propune numirea directorului CNA cu votul a cel puțin 20 din cei 101 de deputați.

”Dictatura începe din momentul când legile sunt ajustate după interesele proprii. Nu a trecut nicio săptămână de la învestirea Guvernului, dar legile sunt deja subordonate în folosul personal. PAS s-a îmbătat cu propria putere și nu este în stare să facă față acestei poveri, și percepe statul ca pe un ONG, finanțat din exterior. Moldova nu a uitat cine au fost părinții politici ai partidului guvernamental PAS – Filat și Plahotniuc. Foarte curând vom asista la crearea statului sub PAS și pentru PAS”, a scris deputatul pe pagina sa de socializare.

Proiectul înaintat de PAS anulează concursul de selectare a șefului Centrului Național Anticorupție, care era organizat de Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități, cu atragerea în calitate de observatori a reprezentanților societății civile și mediului academic.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă