PSRM

15 aprilie 2021

Vlad Batrîncea: Socialiștii îi va arăta locul „sectorului de dreapta” al Maiei Sandu!

„Astăzi,„ sectorul de dreapta”al Maiei Sandu l-a atacat pe deputatul Vasile Bolea în fața clădirii Curții Constituționale. Este în mod clar insuficient și ineficient doar să condamnăm comportamentul barbar al acestei secte. Toți cei implicați vor fi trași la răspundere”. Despre acest lucru a scris pe pagina sa de pe rețeaua de socializare vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea.

„Acești cetățeni pretind la mândrul titlu de europeni, dar nu au nicio idee despre cultura politică europeană. Nu au nici educație și nici cultură. Reprezentanții sectei președintelui în exercițiu și-au demonstrat agresivitatea și ignoranța atât în ​​Parlamentul Republicii Moldova, cât și în Consiliul Municipal Chișinău. „Sectorul de dreapta” din Ucraina vecină a provocat haos. Acest lucru nu este de bun augur nici pentru poporul moldovenesc”, este convins el.

“Agresivitate, conflict civil, scandaluri, acuzații nefondate, minciuni și manipulări – acestea și sunt viitorul strălucit, pacea civilă și armonia, promise de Maia Sandu”, a conchis Batrîncea.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă