PSRM

01 septembrie 2022

Vlad Batrîncea a felicitat elevii și pedagogii cu prilejul Zilei Cunoștințelor

Vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea a participat astăzi la careul solemn dedicat Zilei Cunoștințelor, care a avut loc la liceul Teoretic „George Călinescu” din Chișinău.

Vlad Batrîncea a felicitat profesorii, elevii și părinții cu ocazia începutului unui nou an școlar, dorindu-le elevilor succes la învățătură, deoarece de tendința lor de a cunoaște depinde nu doar viitorul lor, dar și viitorul țării noastre. Profesorilor și părinților le-a urat sănătate, răbdare și rezistență.

”Nu este prima dată când vizitez acest liceu. Deputații și consilierii municipali PSRM au stabilit relații bune cu această instituție de învățământ, pe care le menținem pe parcursul a mai multor ani. Astfel, fracțiunea municipală PSRM a contribuit la amenajarea teritoriului liceului, la inițiativa socialiștilor, Primăria municipiului Chișinău și Federația de fotbal au reconstruit stadionul școlii.

Vom continua să sprijinim instituțiile de învățământ, atât la nivel legislativ, cât și la nivel de infrastructură, astfel încât copiii noștri să dispună de posibilitatea de a crește într-un mediu prietenos și să primească cunoștințe de înaltă calitate”, a menționat Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă