PSRM

01 mai 2017

Vlad Batrîncea: Trebuie să întoarcem țara înapoi la oameni

Astăzi, 1 mai, de Ziua Internațională a Solidarității Oamenilor Muncii, în centrul Chișinăului s-au adunat mii de cetățeni moldoveni ca să-și exprime nevoia de schimbare în țară și înlăturarea actualei guvernări.

Despre acest lucru a declarat de la tribună, deputatul și secretarul executiv PSRM, Vlad Batrîncea. El a menționat că cetățenii țării nu mai pot tolera această atitudine nedreaptă față de ei.

”Nu ne mai dorim această guvernare rușinoasă, care a jefuit țara și își umilește cetățenii. Sunt două lucruri care urgent trebuie de făcut : să întoarcem țara înapoi oamenilor și să construim o Moldovă nouă, dezvoltată și prosperă. Acest Parlament trebuie să fie dizolvat”, a declarat el.

Deputatul a subliniat că cetățenii moldoveni își doresc o țară prezidențială condusă de un lider puternic, de un patriot.

„Împreună cu voi, am reușit să câștigăm alegerile în 2014, am reușit să alegem un președinte care are nevoie de sprijinul fiecărui cetățean. Oamenii nu mai au răbdare, sunt necesare unele modificări, așa că solicităm alegeri anticipate și extinderea competențelor Președintelui Republicii Moldova. Ne aflăm într-un oraș, care este condus de un individ periculos, și trebuie să vă informăm că în acest an, Dorin Chirtoacă va fi demis. Împreună vom face tot posibilul ca orașul să fie condus de un patriot, un socialist, un coleg de-al nostru, iar capitala să fie modernă și în curs de dezvoltare“, – a asigurat socialistul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă