PSRM

13 iulie 2022

Vlad Batrincea: regimul PAS nu va rezista încă trei ani

Guvernarea condusă de PAS nicidecum nu va rămâne la putere încă trei ani, până la următoarele alegeri parlamentare, a menționat secretarul executiv al PSRM, vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, în cadrul unei emisiuni la postul TV “Primul în Moldova”.

Potrivit politicianului, partidul de guvernare nu dispune nici de cadre competente, nici de încrederea populației, care este dezamăgită, după cum arată ultimele sondaje de opinie publică.

”În lipsa unor rezultate, Guvernarea s-a “conservat” în cercul său confortabil și nici nu sesizează că s-a schimbat atmosfera în societate. Ei caută un inamic pe care să-l facă vinovat pentru tot ce se întâmplă. Ei nu se uită în oglindă să vadă că problema este și în ei, în lipsa de acțiuni, de comunicare”, opinează deputatul socialist.

Batrîncea a specificat că în țară vor continua protestele, care vor lua amploare, inclusiv la nivel național, pentru că oamenii din diferite categorii ale societății se “trezesc”: și agricultorii, și mediul academic, și medicii, și oamenii din teritorii. Partidul Socialiștilor organizează săptămânal acțiuni de protest, abordând probleme concrete. Vlad Bătrîncea presupune, că la viitoarele proteste se vor alătura și alte forțe politice.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă