PSRM

08 februarie 2018

Vlad Batrîncea: Parlamentul nu trebuie să înceapă sesiunea cu jocuri geopolitice

Fracțiunea Partidului Socialiștilor a fost împotriva includerii în ordinea de zi a ședinței Parlamentului din 8 februarie a chestiunii cu privire la aprobarea Declarației despre condamnarea ,,imixtiunii rusești în securitatea informațională a Republicii Moldova”, inițiată de către Partidul Democrat.

În opinia Socialiștilor, Parlamentul urmează să soluționeze probleme mult mai importante, care s-au acumulat în ultima perioadă.

,,La începutul sesiunii parlamentare, țara așteaptă soluții la probleme cum ar fi: cu Kroll, cu ANRE, tarifele, sunt probleme în domeniul social, pensii ș.a., iar Parlamentul începe niște jocuri geopolitice”, a declarat deputatul PSRM, Vlad Batrîncea.

În continuare, deputatul a menționat: ,,Este absolut greșit ca noi să începem să căutăm dușmani externi într-o țară din care sute de mii de moldoveni trimit bani acasă. Este absolut incorect, că cineva creează probleme naționale din cauza problemelor și dezamăgirilor sale personale. Acest proiect nu este în interes național și nu trebuie să fie inclus în ordinea de zi.”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă