PSRM

22 mai 2020

Vlad Batrîncea: Mafia lui Plahotniuc-Candu-Șor a fost prinsă din nou cu minciuna și falsul

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a demonstrat ce metode murdare folosesc reprezentanții grupului Candu-Șor pentru a „cumpăra” reprezentanții poporului din alte partide:

„Mafia lui Plahotniuc-Candu-Șor a fost prinsă din nou cu minciuna și falsul. Vă prezentăm o adresare, scrisă cu propria mîină, de către Anastasia Slobodeniuc, consilier local din Mihuleni, Șoldănești.

Ea afirmă că rămîne în continuare membru al PSRM. Alesul local explică și cum, prin minciună, a fost pusă să semneze o declarație de aderare la grupul Pro-Moldova, fără măcar să citească ce este scris pe foaie. PSRM condamnă acțiunile de corupție politică, de cumpărare a aleșilor locali de la alte partide, dar și a deputaților, cu scopul de a trece la grupările politice Candu-Șor, care reprezintă, de fapt Mafia lui Plahotniuc.

Știm că, pe lîngă metodele de manipulare, șantaj, se aplică pe larg mituirea cu sume greu de imaginat pentru cetățenii simpli. Sperăm ca instituțiile de drept să pună capăt acestor practici ilegale, a mafiei care vrea să captureze din nou Moldova. Bandiții se grăbesc să cumpere cît mai mulți deputați, primari și consilieri, ca să șantajeze ulterior puterea cu scopul de a scăpa de dosarele privind furtul miliardului si concesionarea ilegală a Aeroportului Internațional Chișinău.

Noi suntem siguri că legea și dreptatea va triumfa!”, a scris Vlad Batrîncea pe rețelele de socializare.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă