PSRM

28 martie 2023

Vlad Batrîncea: Echipa PSRM din Ocnița este unită și consolidată

Astăzi, la Ocnița, Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM, Zinaida Greceanîi, președintele fracțiunii parlamentare BCS, și Maxim Lebedinschi, membru al Comitetului Executiv PSRM, au avut o întrevedere cu membrii organizației teritoriale Ocnița la care au participat președintele raionului, primarii din mai multe sate, consilierii de toate nivelurile.

În cadrul întrevederii părțile au discutat situația din țară, au vorbit despre planurile de luptă ale formațiunii.

De asemenea, a fost aprobat un plan de lucru de pregătire către alegerile locale. Participanții la discuție au exprimat convingerea că PSRM are șanse reale să obțină rezultate palpabile în cadrul scrutinului din toamna anului curent.

La propunerea presedintelui raionului, Iurie Plopa, primarul orașului Ocnita, Victor Atamaniuc, a fost ales în funcția de presedinte al organizati teritoriale a PSRM.

Vlad Batrîncea a salutat faptul că membrii PSRM sunt uniți, consolidați, au o atitudine critică față de decizia deputatului Irina Lozovan de a părăsi rândurile partidului și condamnă atacurile declanșate împotriva PSRM. ”Cu o așa echipă PSRM poate depăși orice obstacole”, a menționat Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă