PSRM

12 noiembrie 2020

Vlad Batrîncea: comportamentul PAS a avut scopul de a isteriza societatea și de a bloca desfășurarea campaniei electorale a lui Igor Dodon

Staff-ul candidatului independent la funcția de președinte al țării Igor Dodon s-a adresat Procuraturii Generale, Comisiei Electorale Centrale și observatorilor internaționali să investigheze și să analizeze acțiunile unor deputați și membri PAS, care, miercuri, au blocat un lot de materiale agitaționale la o tipografie din Chișinău.

Reprezentantul candidatului, Vlad Batrîncea, a calificat aceste acțiuni drept sabotaj. Potrivit lui Batrîncea, comportamentul deputaților PAS a avut scopul de a porni isterie în societate, de a crea știri false și de a bloca desfășurarea campaniei electorale a candidatului Igor Dodon.

Bătrîncea a atras atenția că acțiunile persoanelor din anturajul contracandidatului lui Igor Dodon pot duce la antagonizarea societății.

”Sunt tehnologii care provoacă consecințe neplăcute în societate. Agitatorii lui Igor Dodon din teritoriu au fost intimidați, ofensați, agresați și am constatat că mai multe corturi au fost deteriorate de provocatori. Nimeni nu este în drept să organizeze acte de huliganism. Considerăm că noi toți suntem egali în fața legii. Imunitatea parlamentară nu există pentru acte de huliganism”, a spus Batrîncea.

Staff-ul lui Igor Dodon anunță că a prezentat CEC și Poliției copiile contractelor și a facturii de plată din fondul electoral pentru materialul electoral comandat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă