PSRM

22 februarie 2022

Vlad Batrîncea, către PG: Acei, ce încearcă să-i facă ”basma curată” pe traseiștii-milionari din PLDM, PL trebuie să răspundă în fața Legii

PSRM îi cere Procuraturii Generale să informeze opinia publică, dacă au fost intentate dosare penale în privința ex-deputaților PLDM și PL pentru infracțiuni de corupție. Despre aceasta vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea a scris pe Facebook. În documentele atașate la postare, se precizează că PSRM se referă la traseiștii din PLDM și PL, care ulterior s-au regăsit în funcții importante din Parlament, ANRE sau Guvern, sub acoperirea politică a PAS.

„Fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale. Inclusiv cei, care au prioretizat pentru procuratură subiectele de anchetă penală. Acei, ce încearcă să-i facă ”basma curată” pe traseiștii-milionari, și anume colegii lor din PLDM, PL – trebuie să răspundă în fața Legii. Acei, care-și permit imixtiune politică în justiție, și se consideră mai presus decît Legea – trebuie să răspundă. Am văzut declarații fățarnice ale unor peledimiști, PL-ști (actualmente PAS-iști), precum că n-ar înțelege de ce doar ex-comuniștii sunt cercetați penal, Iar transfugilor lor s-a oferit protecție pentru a ascunde bunurile obținute ilicit. Unii din ei au spus că intenționează să se adreseze chiar în procuratură. Nu e nevoie să vă justificați și să vă deranjați. Nimeni nu mai crede acestui teatru de păpuși. Așteptăm răspunsuri tranșante din partea procurorilor”, a scris Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă