PSRM

05 octombrie 2022

Vlad Batrîncea a felicitat profesorii din Moldova cu prilejul sărbătorii profesionale

Dragi Profesori! Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez sincere felicitări cu ocazia Zilei profesionale!

A fi pedagog este o artă, o responsabilitate enormă în misiunea nobilă de educare a noilor generații. Vă exprimăm gratitudine pentru dragoste, toleranță, bunătate, răbdare, grijă și înțelegere de care dați dovadă în activitatea Dumneavoastră zilnică. Vă suntem recunoscători pentru cunoștințele și abilitățile pe care le-am dobândit grație eforturilor Dumneavoastră, pentru posibilitatea de a descoperi noi orizonturi și oportunități.

Partidul Socialiștilor a apărat și va continua să apere interesele profesorilor și ale întregului sistem de învățământ. Pe parcursul anilor am depus eforturi ca să stopăm procesul de optimizare a școlilor, am promovat multiple inițiative de îmbunătățire a condițiilor de muncă ale profesorilor, de creștere a salariilor.

Am fost alături de Dumneavoastră în timpul pandemiei, ne-am opus deciziilor antisociale ale autorităților. Vă asigur că sprijinul angajaților din sfera învățământului rămâne și pe viitor unul din cele mai importante obiective ale noastre.

Stimați profesori! Cu prilejul sărbătorii, Vă urez multă sănătate, prosperitate, succes în activitatea de zi cu zi, elevi și studenți recunoscători, iar profesia să Vă ofere multe clipe de fericire și mândrie!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă