PSRM

17 noiembrie 2022

Vlad Batrîncea a făcut apel către membrii Parlamentului să fie respectat Regulamentul organului legislativ și opoziția parlamentară

Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM, vicepreședinte al Parlamentului, a atenționat majoritatea parlamentară despre încălcarea cu regularitate a Regulamentului Parlamentului prin lansarea unor declarații ofensatoare la adresa opoziției.

Batrîncea a amintit deputaților despre crimele de amploare din Republica Moldova, precum furtul miliardului, privatizările dubioase ale întreprinderilor statului etc., în spatele cărora se ascund pretinși proeuropeni, inclusiv cei care astăzi se află în sau pe lângă guvernare.

Deputatul socialist a condamnat practica de înjosire și blamare a opoziției, frecvent utilizată de actuala majoritate PAS și a chemat la o consolidare a eforturilor spre binele țării noastre.

”Suntem cu toții cetățeni ai RM și suntem deputați aleși. Împreună suntem oglinda acestei societăți. Suntem diferiți și avem viziuni diferite pe anumite subiecte sensibile, dar vă îndemn să facem legi bune și să ajutăm cetățenii.

Vă îndemn să avem un comportament respectuos, fără înjosiri și fără etichetări. Haideți toți cei 101 de deputați să consolidăm societatea în aceste situații de criză, să creăm o insulă de stabilitate în RM, să consolidăm efortul nostru intelectual în favoarea cetățenilor țării noastre.”, a subliniat Batrîncea.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă