PSRM

23 februarie 2022

Vlad Batrîncea a adresat felicitări celor care sărbătoresc Ziua Apărătorului Patriei

Dragi tovarăși, stimați bărbați, onorați veterani!

În numele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova – cea mai mare forță politică, vă felicităm cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei!

Sărbătoarea de 23 februarie este un simbol al curajului și al devotamentului față de Patrie. Astăzi, noi le mulțumim adevăraților patrioți pentru curaj și sacrificiu în apărarea integrității, securității și a păcii în țară și ne amintim de cei care au căzut pe câmpul de luptă pentru binele Patriei.

În această zi, transmitem în mod deosebit cele mai calde cuvinte de recunoștință veteranilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei care întruchipează curajul și sacrificiul. Ei ne-au învățat pe noi, urmașii lor, să nu cedăm în fața greutăților. Grație eroismului lor, poporul sovietic a reușit să învingă dușmanul. Ne închinăm în fața celor care, cu prețul propriilor vieți, au făurit victoria!

Astăzi, sarcina noastră este să educăm o generație care va respecta statalitatea moldovenească cu același devotament ca și tații și bunicii noștri. Tineri care își vor lega viața de Moldova. Tineri pentru care bunăstarea Patriei este și va fi o valoare importantă.

Stimați concetățeni!

Fie ca onoarea, puterea și curajul să vă ghideze mereu în activitatea Dumneavoastră! Să ne unim eforturile pentru salvarea Patriei noastre – Republica Moldova!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă