PSRM

24 aprilie 2020

Vasile Bolea: Victoria pe care o anunță finul lui Plahotniuc, Candu, la CC, bucură grupările criminale

Deputatul PSRM, Vasile Bolea, scrie pe pagina sa de socializare că victoria pe care o anunță finul lui Plahotniuc, Andrian Candu, la Curtea Constituțională, bucură grupările criminale cu legături în politica moldovenească, în schimb cetățenii simpli și mediul de afaceri riscă să rămână fără susținere din partea statului în plină recesiune economică și criză pandemică.

”Acum de această victorie se bucură neapărat grupările criminale cu legături strînse cu factorii politici din Moldova, care au deposedat sistemul bancar de miliarde de lei, care au concesionat Aeroportul Internațional Chișinău. Cum să nu se bucure aceste grupări, dacă au reușit repetat să blocheze ajutorul Guvernului pentru cetățenii țării? Dar cu ce au rămas cetățenii Republicii Moldova și antreprenorii, care așteaptă o susținere din partea statului în aceste clipe grele ? Oamenii au doar de suferit, pentru că ar putea să rămînă fără salarii, fără pensii, fără ajutor social, fără suport pentru business”, susține socialistul.

”În schimb, grupările acestea vor păstra acei 9 euro pe care îi percep de la fiecare pasager la aeroport și alte beneficii pe care le-au dobîndit pe timpul lui Plahotniuc. Гниль завелась в датском королевстве”, a mai scris Vasile Bolea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă