PSRM

09 iulie 2021

Vasile Bolea: Suntem aici și cerem ca justiția să fie independentă. Nu judecătorii trebuie să decidă numărul secțiilor de vot

O dată la patru ani, fiecare cetățean al acestei țări devine pentru o zi judecător, iar băieții în mantie de la Curtea de Apel le-au furat acest drept. Declarația a fost făcută de către deputatul PSRM, Vasile Bolea, în timpul protestului de la CSJ.

„Credeam că de alegeri în Republica Moldova se ocupă CEC, un organ independent. Nu! La noi alegerile le fac judecătorii. Ei decid câți bani, câte secții de vot trebuie să fie. Ei pot să decidă deja și rezultatul alegerilor. Nu trebuie să le permitem acestor judecători care au intrat în buzunarul politicienilor de dreapta. Suntem aici și cerem ca justiția să fie independentă. Nu judecătorii trebuie să decidă câte secții de vot trebuie să fie. Tuturor cetățenilor din Republicii Moldova trebuie să le fie asigurat dreptul la vot. Odată în patru ani, fiecare cetățean al acestei țări devine pentru o zi judecător. Acești trei băieți în mantie de la Curtea de Apela le-au furat oamenilor acest drept”, a declarat Bolea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă