PSRM

18 noiembrie 2021

Vasile Bolea, despre Guvernul PAS: Dacă mai rămâneți pentru un an, veți îngropa toți moldovenii

Deputatul socialist Vasile Bolea a făcut o analiză a activității Guvernului Gavrilița, în doar trei minute. Parlamentarul a ajuns la concluzia că această guvernare este o „catastrofă”, și dacă mai rămâne pentru un an, „va îngropa toți moldovenii”.

„Pe parcursul ultim 100 de zile, vedem cum guvernarea face evaluare la mai multe instituții, dar scopul adevărat este acapararea acestor instituții. În final, le pun nota 2, spun că evaluarea nu au trecut-o și îi eliberează din serviciu, după care vedem cum tot felul de rude, verișoare sunt puse în funcție. Stimați cetățeni, azi odată ce guvernarea galbenă face evaluări, vreau și eu să fac o mică evaluare a activității acestei guvernări. Dvs stimați cetățeni le-ați evaluat activitatea, peste 80% din cetățeni spun că guvernarea PAS este un dezastru. Să le luăm pe rând:

Ministerul sănătății – 50-70 de morți în fiecare zi, prețul la medicamente a crescut, iar dacă așa o vom duce, într-un an veți îngropa toți moldovenii.

Ministerul muncii nu s-a remarcat prin nimic, pensia minimă de 2000 de lei a devenit un fake, iar cetățenii asta o simt când vin la poștă.

Ministerul Afacerilor Intern – a crescut criminalitatea, ați readus toți ortacii lui Plahotniuc în ministere.

Vicepremierul pe reintegrare Kulminski a părăsit Titanicul căci a înțeles că nu sunteți capabili de nimic.

Ministerul finanțelor s-a remarcat prin neplata salariilor pentru profesori, neplata pentru medicii infectați de COVID.

Ministerul economiei a spus că inflația în 2022 va fi de cel puțin 15%, așa inflație am avut la sfârșitul anilor 90, dvs ne-ați adus la anii 90.

Ministerul justiției – probabil că dvs o sa îi puneți nota 9, iar din partea societății este nota 2. S-a remarcat doar prin orchestrarea acaparării instituțiilor statului.

Ministerul mediului s-a distanțat de problemele râului Nistru, avem o catastrofă ecologică generată dvs.
Restul nu s-au remarcat prin nimic”, a declarat Vasile Bolea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă