PSRM

02 octombrie 2018

Vasile Bolea a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM ce circumscripția electorală Nr. 24

În ziua de 2 octombrie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat un miting de protest împotriva politicii de jaf din ultimii nouă ani, a autorităților de la Chișinău, în cadrul căruia a fost înaintat în calitate de candidat pe circumscripția electorală nr. 24 din capitală (sectorul Botanica), deputatul RM Vasile Bolea. Mitingul a avut loc în fața monumentului Serghei Lazo, în fața fostei clădiri a cinematografului ”Iskra”, încă un simbol al distrugerii capitalei, venit din partea actualei guvernări.

La miting au participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, liderul fracținii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban, deputați, consilieri municipali, locuitori ai capitalei.

Președintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi a menționat că în ziua de 24 februarie vor avea loc alegerile parlamentare care vor decide soarta Republicii Moldova – va rămîne sau nu pe harta lumii. PSRM participă la aceste alegeri pentru a păstra țara și a îmbunătăți situația.

Astăzi, socialiștii înaintează cel de-al doilea candidat pe circumscripția electorală din Chișinău. În capitală, sunt 11 circumscripții electorare, toți candidații PSRM care vor participa la alegeri pe circumscripțiile electorale, vor candida sub simbolica partidului.

Zinaida Greceanîi a prezentat candidatul pentru circumscripția nr. 24 – ”avocatul care luptă nu doar pentru Chișinău, dar pentru întreaga Moldovă”, deputatul Vasile Bolea. Ea a menționat, că PSRM ”înaintează persoane care sunt capabile să lupte pentru interesele cetățenilor și pentru Republica Moldova”.

La rîndul său, Vasile Bolea a mulțumit partidului pentru susținere și a afirmat că mereu va face parte din echipa socialiștilor.

”Sunt convins, că după 24 februarie, guvernarea care a luptat cu poporul său, va pleca, iar noi vom depune tot efortul pentru ca acest lucru să se întîmple”, a declarat Vasile Bolea.


 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă