PSRM

21 octombrie 2018

Valeriu Ciorici este înaintat în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția Rezina nr. 13

Mitingul de protest împotriva politicii barbare din ultimii nouă ani a euro-unioniștilor a fost desfășurat astăzi, 21 octombrie, de către Partidul Socialiștilor, în Rezina.

Participanții la miting au susținut în mod unanim candidatura președintelui organizației teritoriale, membrul Consiliului Republican PSRM – Valeriu Ciorici pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală Rezina nr. 13, din care fac parte localitățile din raioanele Rezina și Șoldănești.

”În echipa PSRM sunt candidați demni, capabili să realizeze programele sale economice și sociale pe circumscripțiile sale. Sunt convinsă, Valeriu Ciorici va adeveri așteptările locuitorilor circumscripției electorale Rezina și va putea apăra interesele lor în parlament”, a spus Zinaida Greceanîi.

Doamna Greceanîi a remarcat, că toate candidaturile PSRM alese în timpul primaries trebuie să fie aprobate de către Consiliul Republican, care va fi convocat după începerea campaniei electorale.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă