PSRM

02 septembrie 2021

La alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va participa pe o listă comună

În Moldova a început un nou sezon politic și Partidul Socialiștilor își intensifică activitatea.

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a mers astăzi în Autonomia Găgăuză, unde a avut întrevederi cu stafful PSRM din Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești. În special, s-a discutat despre alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei, care vor avea loc pe 19 septembrie.

„Consider că acest scrutin este foarte important atât pentru autonomie, cât și pentru Moldova în general. La fel ca și la alegerile parlamentare, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor participă la alegeri pe o listă comună, desemnând candidați în 21 de circumscripții electorale, precum și susține suplimentar mai mulți candidați independenți care candidează cu sprijinul nostru politic.

Este foarte important ca în rezultatul acestor alegeri, să obținem consolidarea forțelor sănătoase și să formăm majoritatea în parlamentul regional de legislatură nouă, în special ținând cont de presiunea tot mai mare asupra Autonomiei Găgăuze din partea conducerii de vârf a Republicii Moldova și a reprezentanților Partidului Acțiune și Solidaritate, care se află la guvernare”, a menționat Igor Dodon după întrevederile cu stafful PSRM din Comrat, Ceadîr-Lunga și Vulcănești.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă