PSRM

27 mai 2022

Duminica toți la miting! A venit timpul să ne unim ca să apărăm Moldova!

În ultimele zile, societatea moldovenească a devenit martor al celor mai grave încălcări ale drepturilor civile și libertăților politice din partea guvernării. Cele mai murdare metode – arestări în baza unor dosare penale fabricate și acuzații absurde, justiție televizată – au fost utilizate de către regimul de la guvernare pentru a intimida opoziția.

Partidul Socialiștilor a organizat o serie de proteste împotriva samavolniciei guvernării. Un protest al poporului este unica modalitate de a readuce guvernanții dezlănțuiți în cadru legal, de a nu permite țării să se prăbușească definitiv în prăpastia dictaturii, de a salva democrația.

Duminică, 29 mai, PSRM inițiază organizarea unui miting, care se va desfășura fără drapele de partid, conform principiului microfonului liber. În cadrul acestuia, toți doritorii vor putea să-și expună public dezacordul cu politica antisocială a guvernării actuale, cu tendinţa acesteia de a dezrădăcina manifestarea unor opinii diferite, de a suprima drepturile constituționale ale cetățenilor, inclusiv dreptul la libertatea cuvântului și a opiniei. Orice cetățean, indiferent de viziunile sale politice, va putea să-și expună deschis nemulțumirea față de regimul de la guvernare.

Vă așteptăm duminică, 29 mai, la ora 12.00, în fața Parlamentului Republicii Moldova.

E timpul să ne unim ca să apărăm Republica Moldova!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă