PSRM

10 ianuarie 2019

Programele cu destinație specială privind amenajarea curților, înaintate de socialiști, vor fi continuate în 2019

Programele cu destinație specială propuse de socialiști, privind amenajarea curților din Chișinău vor continua și în 2019. Despre aceasta a scris liderul fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

„În ultimele zile primim numeroase întrebări cu referire la programele cu destinație specială privind amenajarea curților din Chișinău, care au fost propuse de socialiști 2 ani în urmă. Vreau să vă informez că, toate programele vor continua. Mai mult decît atît – va fi extinsă lista de lucrări, dar și cea cu beneficiari”, a subliniat Ceban.

Trebuie remarcat faptul că în anul 2018, datorită eforturilor socialiștilor, în Chișinău, au fost instalate 112 terenuri de joacă noi, 70 de complexuri sportive și 600 de banci. A fost restabilită iluminarea în 110 curți ale blocurilor locative, iar alte 70 de curți au fost amenajate ( au fost restabilite drumurile de acces, trotuarele și bordurile.)

În 2019, se planifică instalarea a încă 115 de terenuri pentru copii și 80 de complexuri sportive, precum și 700 de bănci. Va fi restabilită iluminarea în 120 de curți interioare, iar alte 80 de curți din municipiu vor fi amenajate. În plus, pentru prima dată vor fi reparate scările și acoperișurile blocurilor.

Sursa: http://aif.md/v-novom-godu-po-iniciative-socialistov-vpervye-otremontirujut-podezdy-i-kryshi-domov-kishineva/
© aif.md

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă