PSRM

11 iulie 2019

Datorită eforturilor socialiștilor în Chișinău a mai fost deschis un stadion multifuncțional

În sectorul Botanica din capitală a fost deschis un nou stadion multifuncțional. Terenul pentru odihnă a fost amenajat în curtea blocului de pe strada Salcîmilor, 22/1, la inițiativa socialiștilor.

Stadionul sportiv este pentru amatorii de fotbal, volei, baschet și un teren de joacă pentru copii. La inițiativa deputatului PSRM, Oleg Lipskii și consilierilor municipali din fracțiunea socialiștilor, în curtea casei de pe strada Salcîmilor, 22/1, a fost deschisă o arena multifuncțională nouă, transmite Accent TV.

“Vreau să mulțumesc locuitorilor pentru că s-au adresat deputatului Oleg Lipskii. La rîndul său, deputatul s-a adresat nouă, consilierilor municipali pentru ca noi să putem implementa acest proiect. Fie ca acesta să fie primul pas în amenjarea orașului și a străzii Salcîmilor”, a menționat consilierul PSRM, Iurii Vitneanschi.

Terenul sportiv a fost acoperit cu o pardoseală din cauciuc, au fost pavate drumurile, desenate marcaje și instalat un gard. Prin urmare noul stadion a impresionat tinerii cu dimensiunile sale. Pentru ei au fost create cele mai confortabile condiții pentru a face sport.

“Tineretul din regiune este foarte activ, mulți sportivi s-au adresat cu solicitarea de a fi construit acest teren. Acum ei sunt fericiți, ei își petrec timpul liber aici în fiecare zi. Le place foarte mult”.

„Cred că construcția unui astfel de stadion este un lucru foarte bun. Aici sunt foarte mulți tineri care nu au un hoby. Iar acest stadion este un spațiu de recreere. Aceștia pot să joace volei, fotbal sau baschet”, spun ei.

La deschiderea noului stadion copiii au fost așteptați cu daruri și cu gustări. Amintim că la inițiativa fracțiunii PSRM din CMC, în Chișinău se amenajează activ curțile: pe lîngă terenurile de joacă, mai sunt instalate terenuri de fitness, precum și bănci și foișoare.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă