PSRM

23 aprilie 2021

Sputnik V va fi adus sâmbătă la Chișinău

Sâmbătă, 24 aprilie, în Republica Moldova vor fi livrate 140 de mii de doze de vaccin Sputnik V. Despre aceasta a anunțat președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii live, de la Moscova, unde se află în cadrul unei vizite fulger.

Igor Dodon a declarat că avionul cu lotul de vaccin rusesc anti-COVID va decola din capitala Federației Ruse la ora 09:00, iar aproape de prânz va ateriza pe Aeroportul Internațional Chișinău. Președintele PSRM a precizat că va aduce vaccinul Sputnik V, însoțit de doi deputați din Duma de Stat.

Totodată, liderul socialiștilor a menționat că, săptămâna viitoare, la Chișinău vor fi aduse alte 250 de mii de doze de vaccin, oferite de China.

Autoritățile ruse au anunțat că vor dona țării noastre 180 de mii de doze de vaccin, dintre care 60 de mii sunt destinate pentru regiunea transnistreană. Decizia a fost luată de către președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la solicitările lui Igor Dodon, în mandatul său de președinte al țării, dar și la solicitarea speakerului Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă