PSRM

27 martie 2020

Consilierii socialiști și agenții economici oferă ajutor spitalelor din capitală

Vicepreședintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău Dinari Cojocaru, împreună cu agentul economic VITA-FORT, au livrat alimente la Spitalul de Boli Infecțioase Toma Ciorbă și la Spitalul Clinic Municipal „Sfînta Treime”.

„Pe parcursul săptămînii, împreună cu diverși agenți economici, precum și în coordonare cu autoritățile competente, am oferit ajutor instituțiilor medicale, unde sunt tratați pacienții infectați cu virusul COVID-19, iar medicii luptă pentru sănătatea acestora”, a spus Cojocaru.

El a menționat că agentul economic a donat sute de kilograme de cereale, hrișcă, orez și unt la două spitale.

Vicepreședintele fracțiunii a anunțat că acesta nu este ultimul ajutor acordat instituțiilor medicale în cooperare cu agenții economici.

Cojocaru speră că, dacă sunt respectate măsurile și cerințele stabilite, precum și cu ajutorul acordat, va fi posibilă reducerea numărului de pacienți infectați cu COVID-19 pînă în luna iunie.

Purtătorul de cuvînt al companiei a declarat că, avînd în vedere situația în care se află țara, este imposibil să nu te implici.

Conducerea celor două spitale a remarcat că o astfel de asistență este cea mai binevenită.

Reamintim că anterior fracțiunea PSRM din Consiliul municipal a transferat bani în contul primăriei, deschis pentru strîngerea de fonduri pentru combaterea virusului COVID-19.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă