PSRM

23 martie 2024

Socialiștii au depus flori la Ambasada Rusiei în memoria victimelor atacului armat din sala de concerte Crocus City Hall din apropierea Moscovei

În această dimineață, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, împreună cu membrii Comitetului Executiv, deputați, consilieri municipali, membri ai PSRM și ai mișcării de tineret ”Garda Tânără” au depus flori la Ambasada Rusiei la Chișinău și au aprins lumânări în legătură cu tragedia care a avut loc în seara zilei de ieri în localul Crocus City Hall din Rusia.

Socialiștii au exprimat condoleanțele familiilor și rudelor victimelor, dorindu-le recuperare grabnică, iar poporului rus – putere și forțe.

„Terorismul nu are justificare, este menționat în mesajul de condoleanțe al PSRM cu acest prilej. – În acest moment tragic, exprimăm sincere condoleanțe tuturor celor care au suferit în urma atacului terorist de la sala de concerte Crocus din regiunea Moscovei.

Suntem alături de victimele acestui atac și le dorim să aibă puterea și rezistența pentru a depăși această încercare groaznică. Terorismul nu are naționalitate și nici o justificare. Condamnăm categoric acest act de violență crud și fără sens.”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă