PSRM

04 aprilie 2023

Echipa PSRM rămâne consolidată și condamnă actele de trădare și manipulare din partea lui Nesterovschi și Lozovan

OT PSRM din Ocnița cere Irinei Lozovan să depună mandatul de deputat și să nu manipuleze opinia publică.

Membrii Organizației Teritoriale a PSRM din Ocnița împreună cu consilierii raionului Ocnița au semnat o declarație prin care au condamnat afirmațiile false ale fostului președinte OT Ocnița, Irina Lozovan, privind părăsirea Partidului Socialiștilor de către membrii organizației, precum și exercitarea unei presiuni din partea acesteia asupra membrilor partidului și primarilor localităților în vederea retragerii din partid.

”Subliniem că acest mandat este meritul tuturor organizațiilor de partid raionale și al locuitorilor raionului”, se menționează în declarație.

Și socialiștii de la Bălți resping manipulările traseiștilor politici.

„Majoritatea echipei și consilierilor municipali din Bălți rămân fideli principiilor și ideilor PSRM, în ciuda informațiilor false diseminate. Socialiștii au fost, sunt și vor fi, în pofida tuturor trădătorilor și dușmanilor”, a scris Serghei Gramma, consilier municipal al PSRM Bălți, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

El a menționat că „câmpul informațional este plin de speculații politice cu privire la un proiect politic care moare înainte de a se naște. Nu vom permite ca echipa noastră să fie prejudiciată”, a subliniat consilierul PSRM din Bălți.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă