PSRM

20 decembrie 2016

Socialiştii în frunte cu Zinaida Greceanîi, au depus flori la ambasadele Rusiei şi Germaniei în RM

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, împreună cu deputaţii şi consilierii municipali socialiști au depus, astăzi, flori la Ambasada Rusiei şi a Germaniei în Republica Moldova.

Astfel, socialiștii au exprimat condoleanţe popoarelor celor două state în legătură cu tragicele evenimente produse în ziua de 19 decembrie. Reprezentanţii formaţiunii au ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor TPA_8258celor două atentate.

Amintim că, ieri seara, la Ankara a fost împuşcat Ambasadorul Federaţiei Ruse în Turcia, Andrei Karlov. Din cauza rănilor grave, şeful misiunii diplomatice s-a stins din viaţă. Potrivit mass-mediei, o persoană înarmată a pătruns în sediul Galeriei de Artă Modernă, unde era inaugurată expoziţia fotografică „Rusia văzută de turci”. Diplomatul ţinea un discurs în faţa oaspeţilor evenimentului cînd asasinatorul a deschis foc asupra sa.

După o oră de la evenimentul de la Ankara, la Berlin, un camion a intrat într-o mulţime de vizitatori ai unui iarmaroc de Crăciun. În rezultat, 12 persoane au murit iar 48 de persoane au fost spitalizate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă