PSRM

02 mai 2017

Socialiștii i-au înmânat lui Chirtoacă „Mita anului” : mămăligă și pește

În cadrul ședinței Primăriei Chișinău, consilierii municipali ai Partidului Socialiștilor, Vitalie Mucan și Serghei Basiuc i-au înmânat lui Dorin Chirtoacă un alt premiu – ”Mita anului” și un premiu în formă de mămăligă și pește proaspăt.

Astfel, ei au ilustrat cuvintele Președintelui Partidului Liberal, Mihai Ghimpu precum că Ministrul Transportului, liberalul Iurie Chirinciuc, reținut pentru mită, nu primea în pungi bani, dar posibil mămăligă și pește.

”Având în vedere faptul că președintele partidului dumneavoastră a spus că voi nu luați mită, dar luați mămăligă și pește, poftim, avem aici mămăligă și pește, precum și premiul“ Mita anului“, – a declarat consilierul PSRM, Vitalie Mucan.

Anterior, primarul capitalei a primit titlul ”Măscăriciul anului” pentru incapacitatea sa de a restabili ordinea  în Chișinău, precum și binemeritatul premiu din partea socialiștilor – o cupă plină cu glod din Chișinău, de asemenea, titlul ”Leneșul și dăunătorul anului” și un premiu în formă de cizme, ferestrău și mănuși.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă