PSRM

08 octombrie 2015

Socialiştii i-au adus din nou lui Cirtoacă un gard, demontat la un şantier de construcţie

Consilierii municipali ai PSRM i-au dat un ultimatum lui Chirtoacă: sau acesta se apucă de lucru, sau va primi în fiecare zi cîte un „cadou” sub formă de gard demontat de la vre-un şantier de construcţie. 

„Astăzi, am scos acest gard de pe bd. Moscovei, unde o companie de construcţii încearcă să edifice două blocuri de locuit a cîte 9 etaje fiecare în apropiere de grădiniţa de copii şi ocupînd o porţiune din terenul ce aparţine grădiniţei. Aceste acţiuni sînt ilegale, deoarece există o dispoziţie a Primăriei, ce obligă beneficiarul construcţiei să stopeze lucrările, dar acesta nu se supune deciziei în cauză. În calitate de avertisment, noi am demontat şi am adus o bucată de gard celui care conduce Primăria şi eliberează la dreapta şi la stînga autorizaţii de construcţie”, a spus deputatul PSRM, Vasile Bolea.TPA_5787

Bolea a reiterat faptul că socialiştii de nenumărate ori au insistat  pe aplicarea unui moratoriu asupra construcţiilor ilegale, dar Chirtoacă ignoră acest lucru. „Atîta timp cît va lipsi o reacţie, noi îi vom aduce astfel de „cadouri” şi vom face acest lucru nu lunar, ci în fiecare săptămînă sau chiar în fiecare zi”, a declarat Bolea.

La rîndul său, preşedintele fracţiunii Partidului Socialiştilor în Consiliul Municipal Chişinău, Ion Ceban, a menţionat că PSRM îi înaintează lui Chirtoacă un ultimatum. „Sau el se apucă de lucru, sau nu are ce căuta la Primărie şi, în fiecare dimineaţă, va găsi în faţa clădirii astfel de obiecte. Soluţionarea acestei probleme ţine de obligaţiile sale. Nu noi trebuie să demontăm gardurile, el este cel care trebuie să nu admită astfel de situaţii. Punct”, a spus Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă