PSRM

06 iulie 2020

Socialiștii din teritoriu reacționează la campania lui Andrian Candu: Hoții de miliarde vor să scoată din nou țara de vînzare

Hoții de miliarde vor să scoată din nou țara la vînzare, să îl scape pe Vladimir Plahotniuc de răspunderea penală ca acesta să poată fura în continuare moldovenii. Declarația a fost făcută de Organizația teritorială PSRM din Telenești, ca reacție la campania lansată astăzi de finul lui Plahotniuc, Adrian Candu.

”Tupeizmul hoților de miliarde nu are limite! Au furat un miliard de dolari de la poporul țării noastre, au furat Aeroportul Chișinău, au preluat ilegal sute de afaceri, au distrus mii de vieți ale moldovenilor, iar acum vor să-și întoarcă din nou țara, ca să o scoată repetat de vînzare. Șinu Candu vrea ca Dodon să plece, ca Plaha să revină să îngenuncheze din nou Moldova, să scape de toate dosarele penale și să mai fure miliarde”, se spune în declarația OT PRSM din Telenești.

”Igor Dodon este președintele poporului! El trebuie să rămînă, iar voi să plecați cu toții la dubă! Și să întoarceți miliardele furate de la popor prin confiscarea averilor voastre”, mai afirmă socialiștii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă