PSRM

12 septembrie 2014

Socialiştii cheamă cetăţenii la un marş împotriva oligarhilor de la guvernare şi pentru Uniunea Vamală

Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a organizat un briefing în cadrul căruia a anunţat că PSRM organizează pe data de 14 septembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale un marş pentru Uniunea Vamală şi împotriva acţiunilor frauduloase ale oligarhilor aflaţi la putere.

Igor Dodon a ţinut să se adreseze cetăţenilor: „Evenimentele de ultima oră demonstrează clar că Guvernarea se descompune. Noi, cetăţenii RM trebuie să înţelegem foarte clar că aşa persoane nu mai au dreptul moral să se afle în fruntea ţării”.

Liderul PSRM a acuzat guvernarea de furturi, contrabandă, privatizări frauduloase, delapidări de fonduri, scheme ilicite de sustragere a averii statului, care au avut consecinţe grave asupra economiei ţării noastre. Socialistul Dodon a  spus că situaţia nu mai poate fi tolerată, îndemnînd cetăţenii să facă un front comun împotriva actualei guvernări, antipopulare şi să se alăture la marşul, organizat de socialişti pe 14 septembrie.

„Vom fi zeci de mii de persoane. Haideţi să le arătăm celor aflaţi la Guvernare că sîntem oameni liberi şi sîntem în stare să schimbăm lucrurile spre bine în această ţară! Vom merge spre Piaţa Marii Adunări Naţionale în trei coloane şi fiecare deputat va însoţi cîte o coloană. Noi nu ne temem de provocările pe care cunoaştem că le pregătiţi, căci nu ve vom lăsa provocaţi. Dacă trebuie, singuri vom asigura ordinea publică”, a menţionat Igor Dodon, subliniind că oligarhii de la guvernare, mai devreme sau mai tîrziu vor răspunde în faţa legii pentru ceea ce fac cu cetăţenii acestei ţări şi cu viitorul acesteia.

Foto

Video

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă