PSRM

04 aprilie 2017

Socialiștii au depus flori la Ambasada Federației Ruse în memoria victimelor exploziei de la Sankt Petersburg

Astăzi, 4 aprilie, reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova : deputați, consilieri municipali precum și activiștii din ”Garda Tânără” au depus flori în fața Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, în memoria victimelor care au decedat în urma exploziei care a avut loc pe data de 3 aprilie 2017 în metroul din Sankt Petersburg.

Potrivit informațiilor preliminare 14 persoane și-au pierdut viața iar 11 au murit pe loc. În spitalele din oraș rămân 49 de oameni.

Ieri, 3 aprilie, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a exprimat condoleanțe rudelor victimelor. El le-a dorit tuturor celor care au suferit în urma atacului, însănătoșire grabnică : ”Stimați cetățeni ai Rusiei, poporul Moldovei e alături de voi”.

Igor Dodon a postat de asemenea pe rețelele de socializare că, ”Terorismul internațional nu are granițe, nici naționalitate, și nici religie”.

Potrivit lui, ” Oricine a fost inițiatorul infracțiunii, a intenționat să lovească în Rusia și președintele acesteia, care luptă cu terorismul internațional și care organizează acțiuni eficiente de combatere a terorismului din întreaga lume ”.

Președintele își exprimă solidaritatea față de poporul rus și președintele Vladimir Putin.

” Sunt convins că această crimă nu va rămâne fără un răspuns. Poporul rus se va consolida în jurul liderului și conducerea Federației Ruse va lupta și mai acerb cu terorismul”.

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, la fel a exprimat condoleanțe adresate poporului rus” Deplîngem și suntem alături de poporul rus în aceste momente grele”, – a scris Zinaida Grecianîi pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă